Poradna Přípravky na vrásky a stárnoucí pleť


Autor: | Vloženo: 06.01.2015 000 22:14 | Témata: Poradna Přípravky na vrásky a stárnoucí pleť

Krém pro 50-ti letou ženu

Chci dobrý krém, nebot budu mít brzy kulatiny a proto chci být nadále krásná. Prosím doporučte. Děkuji.

  • Petr Zelenka

    Petr Zelenka

    6. ledna 2015

    Dobrý den, doporučujeme kosmetickou řadu Gold Regensis pro omlazení pleti, více na http://www.ladon.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Hanka Svobodová

    Hanka Svobodová

    6. ledna 2015

    Dobrý den, Moniko, nejen moje zákaznice, ale i zákazníci si pochvalují Pyratine-6, který se vyrábí buď jako cream pro suchou a normální pleť nebo jako lotion pro smíšenou a mastnější pleť.

    http://www.abby-kosmetika.cz...

    http://www.abby-kosmetika.cz...

    Účinnou patentovanou látku, která je hlavní složkou přípravků Pyratine-6, vynalezli čeští vědci v olomouckých laboratořích. Kvůli finanční náročnosti klinických testů se ovšem čeští vynálezci museli spojit s americkou firmou Senetec, která následně vše financovala a která přípravky Pyratine vyrábí.

    Pyratine-6 je účinný v boji proti vráskám a pleť omlazuje (zákazníci, kteří jej používají, se mi pravidelně vracejí, protože i přes vyšší cenu oceňují jeho účinky), PyratineXR je účinný pro pleť postiženou rosaceou, problémy s červenáním pleti a s popraskanými žilkami.

    I když můj e-shop nabízí několik tisíc položek, krém Pyratine-6 je na 1. místě a lotion Pyratine-6 na 4. místě mezi nejprodávanějšími výrobky e-shopu.

    Pokud si o krému chcete přečíst více, posílám odkazy na články zveřejněné v tisku:

    http://www.tyden.cz...

    http://www.super.cz...

    Nic lepšího proti stárnutí pleti v současné době asi není :-)

    Pěkný den přeje Hanka Svobodová, www.abby-kosmetika.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Shopeek.cz

      6. ledna 2015 - Shopeek.cz

      Pyrtine ma jen cast z ceskeho vedeckeho zkoumani, zbytek je bohuzel sama chemie.....


    • Hanka Svobodová

      6. ledna 2015 - Hanka Svobodová

      Vyjádření ředitele firmy Senetek - Pyratine Franka J. Massina z USA:

      "Ve srovnání s několika publikovanými klinickými zkouškami přípravku Pyratine® neexistuje žádná kontrolovaná klinická zkouška prokazující léčivé účinky tropokolagenu".


    • Shopeek.cz

      6. ledna 2015 - Shopeek.cz

      Toto tvrzení se nezakládá na pravdě, viz wikipedie světová, lekařskä, klinické studie prováděné v Rusku a klinické testy ze Švýcarska. Takže pan ředitel lže, jak tiskne a ví to.


    • Shopeek.cz

      6. ledna 2015 - Shopeek.cz

      A ještě jedna věc - nejde o léčení, paní chce být krasná :) nepotřebuje nic lečit.


    • Hanka Svobodová

      6. ledna 2015 - Hanka Svobodová

      Nebudu se s vámi hádat. Všichni vědí, že Wikipedii píší normální lidé jako jsem já a vy. Každý tam může dát svůj příspěvek, takže fakt, že je něco uvedené ve Wikipedii, opravdu neznamená, že je to skutečně pravda. Prostě tam někdo něco napsal, klidně to může být nesmysl. Ale budiž, pokud je pro Vás Wikipedie zdrojem informací, tak alespoň napište link, kde je to uvedeno, protože mně to na stránkách Wikipedia.org píše "The page "Tropokolagen" does not exist". Jinak Pyratine-6 je na krásu, PyratineXR na léčbu rosacey apod., jak jsem výše uvedla.


    • Shopeek.cz

      6. ledna 2015 - Shopeek.cz

      Ono to chce totiž zadat v angličtině, viz: https://www.google.cz...
      Nejde jen o Wikipedii, ale o celosvětové chápání vědeckých poznatků.
      Pojem tropokolagen najdete v českých oficiálních zdrojích mezi pojmy "kolagen", neboť kolagen se skládá z řetězců alfa 1 a alfa 2, které se jen málo liší pořadím aminokyselin. Řetězce tvoří trojitou spirálu, která se označuje jako tropokolagen. Je to základní jednotka kolagenu, dlouhá přibližně 256 nm.


    • Shopeek.cz

      6. ledna 2015 - Shopeek.cz

      Pyratin je jen chemický kelímek, viz podrobný popis obou výrobků a jejich složení: http://pilna.blog.idnes.cz...


    • Hanka Svobodová

      7. ledna 2015 - Hanka Svobodová

      "Chemické složení" mají všechny krémy renomovaných značek Dior, Lancome, La Prairie apod. stejně jako krémy z lékárny typu Vichy i většina krémů v drogeriích. Ani Pyratine není čistě přírodní produkt a nikdo jej za žádný bio-krém nevydává. Je to ale přípravek, pro který se zákazníci a zákaznice pravidelně vracejí, protože vidí výrazné účinky. Krém stojí 2.490,-Kč. Pokud by neměl deklarované protivráskové a omlazující účinky, asi těžko by se pro něj zákazníci opakovaně vraceli.

      S pozdravem Hanka Svobodová, www.abby-kosmetika.cz


    • Shopeek.cz

      7. ledna 2015 - Shopeek.cz

      Však také tyhle chemické kelímky působí jen na povrchu. Zkuste jeden krém užívat 8 let v kuse a zjistíte, jak byl k ničemu. Navíc pleti ve finále uškodí a musí se různě řešit kombinace krémů na suchou, aknozní, žilkovanou... zdravá pleť tohle nepotřebuje, což výrobky s tropokolagenem řeší. Proto si tuhle surovinu bere do své kosmetiky i Helen Rubinstein, akorát je v malých procentech obsažena a jde o drahou legraci.
      Testy jsou jen krátkodobé, nikoliv dlouhodobého charakteru. Čím víc reklamy, tím méně účinku. Proto se obnovují konzistence, aby to pořád něco naoko dělalo.
      Ostatně zde to je popsáno krásně:
      http://www.tropokolagen.cz...


    • Hanka Svobodová

      7. ledna 2015 - Hanka Svobodová

      Ano, kupte si už konečně od paní Pilné ten tropokolagen, protože všechno jiné jsou jen vyhozené peníze :-)


    • Shopeek.cz

      7. ledna 2015 - Shopeek.cz

      Vážená paní Svobodová, když už něco prodávám, vybírám to, co má smysl. Proto z mého eshopu po 3 letech vymyzeli přípravky, které jste zmínila, neboť díky úzké spolupráci s českou vědeckou sférou se umím v této oblasti poměrně dobře orientovat. Dodáváme i do kosmetických salónů, kde je znát, které výrobky kdo může a kdo ne. Nejde o to si koupit ode mně produkt, ale načerpat všechny informace o výrobcích, zjistit si, odkud fyzicky pocházejí suroviny, kdo je zpracovává a jaká finanční skupina na nich profituje. A podle toho se volí produkt. Není to jen o tom, co se o něm říká, ale o tom, co udělá za 5 let užívání.
      Pokud jste prodejce, který jen profituje z prodeje, pak chápu, že budete chemické kelímky bránit, pokud však něco děláte proto, abyte se za to nemusela po 10ti letech stydět, budete o tom víc přemýšlet.
      Kdo přemýšlí ví, co bvše může kombinace takových produktů ovlivnit do budoucna. Parabeny, sulfáty a jiné chemky kolem nás pak způsobují to, že selidé později hodně diví, kolik různých nemocí mají. Kdo přemýšlí, ten přežije bez újmy. Na trhu je plno výrobků, o kterých se nemluví masově a jsou vynikající. A zčít přemýšlet by se mělo už u novorozeňat.
      Doporučuji se více zaměřit na složení produktů, na politiku společností, jež je produkují a zjistíte, že na prvním místě je u 99% jen byznys.
      Takže Pilnou vynechte, ta má svou klientelu a nepotřebuje, aby nutně u ní někdo nakupoval Spíš se zaměřte na Svobodouvou, která prodá drahou chemikálii, jejíž výrobní hodnota je pod 200 Kč.


    • Shopeek.cz

      7. ledna 2015 - Shopeek.cz

      Je mi opravdu líto, že tak skvělý objev českých vědců z Olomouce ve finále končí v Pyratinovém chemickém koktejlu. O to zde jde. Ale je to postě byznys a objevy také něco stojí. Jenom investor mohl při výrobě Pyratine přemýšlet. Ale není divu, že nepřemýšlí, když podle Vámi zmíněného ředitele firmy jsou třeba kortikoidy v pořádku a neškodné :)


    • Hanka Svobodová

      7. ledna 2015 - Hanka Svobodová

      Paní Pilná, obvykle se k těmto diskuzím strhnout nenechávám. V eshopu nabízím tisíce položek, mezi nimi stovky krémů. Nemám žádný zvláštní důvod nějak propagovat právě krémy Pyratine, kromě toho, že si je velmi chválí zákazníci a doporučují si je i mezi sebou. Prodávám i jiné krémy (bez té chemie, parabenů, silikonů apod.) a pravdou je, že prostě i tak je mezi zákazníky nejoblíbenější a nejchválenější Pyratine-6. A když už zákazníci něco takto chválí, tak pak na základě jejich informací krém klidně doporučím. Moje marže na krému je 100,-Kč, takže na jeho prodeji opravdu nezbohatnu. Že by jeho výrobní hodnota byla pod 200,-Kč, to je jen nějaký Váš výmysl. Naopak, např. s výrobou varianty Soft Creme s 10% obsahem vitaminu C firma končí, protože šlo o velmi nákladnou výrobu. Já jsem se do této debaty zapojila proto, že mi vadí prodejci čehokoliv, kteří se zapojují do diskuzí proto, aby haněli to, co nabízejí či doporučují druzí. Hadí krém je špatný, Pyratin je špatný, no tak z toho vyplývá, že se všichni máme mazat tropokolagenem a nic jiného nepotřebujeme. Proto s touto neplodnou diskuzí končím, protože to určitě už nikoho nezajímá. Navíc jsem pochopila, že diskutovat s někým, kdo musí mít za každou cenu poslední slovo, prostě není možné. Přeji Vám hodně spokojených zákazníků.


    • Shopeek.cz

      7. ledna 2015 - Shopeek.cz

      Toto je čistě jen Váš závěr. Mějte úspěšný rok. Kdo chce, ten pochopil.


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    6. ledna 2015

    Dobrý večer, pokud hledáte produkt obohacen o efektivní přírodní ingredience, dovolte nám nabídnout protivráskovou a omlazující linii AHAVA - TIME TO REVITALIZE. Kromě minerálů z Mrtvého moře obsahuje péče botanické esence z goji, himalájské maliny, isladnského mechu a mnoho jiných pro zjemnění struktury, zpevnění a rozzáření tónu pleti a vyhlazení vrásek. Pokud tedy hledáte denní krém, určitě doporučuji "Extrémní denní krém proti vráskám".

    Link na kompletný sortiment revitalizační linie zde:
    http://www.ahavacentrum.cz...

    S pozdravem,
    Ahavacentrum,cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Shopeek.cz

    Shopeek.cz

    6. ledna 2015

    V tom případě tropokolagen, který je biologicky aktivní, bez konzervantů a testován ve Švýcarsku http://www.shopeek.cz...
    9 let na českém trhu. Má i jiná uplatnění, viz. http://www.tropokolagen.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Shopeek.cz

    Shopeek.cz

    6. ledna 2015

    Jen pro vysvětlení - aby kosmetika působila na příčiny stárnutí pleti, nikoliv jen na její ochranu na povrchu, musi být biologicky aktivní, nebo organická s využitím nanotechnologie. Jinak se molekuly účinných látek nedostanou, kam je třeba a zůstanou jen na povrchu. A na takovou povrchovou péči nemusíte utrácet, to zvládá po desítky let Nivea.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Charming.cz

    Charming.cz

    7. ledna 2015

    Dobrý den, Moniko,
    než Vám nějaký krém doporučím, nechte si na email poslat eBook: Jak správně pečovat o pleť z eshopu http://www.charming.cz. Základem krásné, pevné a zdravé pleti je totiž právě způsob, jakým o svou pleť pečujete. Samotný krém nic nevyřeší ;) Moc ráda Vám doporučím výrobky přímo Vám na míru, potřebovala bych ale vědět o Váší pleti více. Máte ji suchou? Hodně nebo málo vrásek? Hluboké? Objevují se Vám pigmentové skvrny?
    Budu moc ráda, když se ozvete.
    Přeji pohodový den,
    Hana Lacyková

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • MONIKA

      7. ledna 2015 - MONIKA

      Dobrý den. Plet mám mastnou. Vrásky u očí, hlubší do vějířku a taky vrásky na čele. Začínají se mně objevovat malé pigmentové skvrnky, po stranách tváře. Pár pigmentových skvrnek se mně utvořilo i na ruce. Děkuji za zájem a odpověd. Monika


    • Shopeek.cz

      7. ledna 2015 - Shopeek.cz

      Za mě doporučuji pleť ráno a večer omývat bezsulfátovým mycím gelem: http://www.shopeek.cz... a po něm ještě na vlhkou tvář dát 1-2 kapky ráno a večer http://www.shopeek.cz...
      Tato péče bohatě tačí. Případně nanést nějaký lehčí krém kvůli ochraně před povětrnostními vlivy a UV záření, např. http://www.shopeek.cz...


    • Shopeek.cz

      7. ledna 2015 - Shopeek.cz

      Dokonce tohle zvládá pleť narovnávat i u těch, kdo málo spí, nepijí a špatně se stravují. Samozřejmě , pokud se zaměříte i na tyhle oblasti, pak pleť bude ještě lepší astárnutí pleti bude pomalejší. Vždy je to jen otázka nabídky a poptávky kolagenových vláken a zneškodnění toxinů.


    • Charming.cz

      7. ledna 2015 - Charming.cz

      Dobrý den, Moniko,
      děkuji za podrobnější rozepsání vaší pleti. Vždy doporučuji péči v několika základních krocích tak, aby klientka pochopila, co se jí v dané chvíli s pletí stane a proč je to důležité. Jednotlivé kroky je moc důležité dodržovat, abyste dosáhla dlouhotrvajícího a stálého účinku, nehledě na to, pro jakou kosmetiku se následně rozhodnete.
      V eshopu Charming.cz nabízím korejskou přírodní kosmetiku, která již několik let pravidelně obsazuje nejvyšší ocenění na domácích i mezinárodních výstavách a veletrzích, přesto se nebojím svým zákaznicím doporučit kvalitní produkt, který v nabídce nemám.
      Rozpis je trošku obsáhlejší, tak bych jej nerada vkládala sem. Raději bych Vám jej poslala na email. Prosím ozvěte se mi na info(zavináč)charming.cz. Já zatím rozpis připravím a k večeru Vám jej mohu odeslat (mám s dětmi kroužek, tak to dříve nestihnu, omlouvám se).
      Děkuji a přeji krásný a pohodový den,
      Hana Lacyková


  • 7. ledna 2015 - Oficiální zástupce obchodu Imunita-shop

    Dobrý den,

    nabídek již máte požehnaně, jen připomenu, pokud neznáte regenerační krém s hadím jedem. Mnoho zákaznic si pochvaluje jeho účinky srovnatelné s mnohonásobně dražší kosmetikou pro daný věk
    http://www.imunita-shop.cz...

    S pozdravem Imunita-shop

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Shopeek.cz

      7. ledna 2015 - Shopeek.cz

      Hadí krém jsem z eshopu odstranila, byl úplně o ničem a navíc dráždil pokožku. Měla jsemho od několika firem a bohužel, ani jeden nevyhovoval.


    • Imunita-shop

      7. ledna 2015 - Oficiální zástupce obchodu Imunita-shop

      No vidíte a u nás je to jeden z nejvíce prodávaných produktů z kosmetiky. Je so samozřejmě individuální. Ale onen fakt,že si tento krém oblíbily zákaznice, které používají kosmetiku v řádech tisíců, je přinejmenším zajímavý. PS. Rozbor krému nepotřebuji, znám vaše názory :)


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    7. ledna 2015

    Moc ďakujem kolegom, ktorí mi svojimi komentármi a útokmi na konkurenciu, ktoré sú v tejto poradni absolútne nevhodné, za zaspamovanie mail boxu. Skutočne profesionálne správanie.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • www.kosmetikamodernizeny.cz

    www.kosmetikamodernizeny.cz

    8. ledna 2015

    Dobrý den Moniko,

    ráda bych Vám nabídla kvalitní českou kosmetiku Le Chaton, která se vyrábí z kozího mléka, kdy pro zralou pleť jsou výborné tyto krémy:

    Tresor créme - redukuje hluboké vrásky a projasňuje pleť

    http://www.kosmetikamodernizeny.cz...

    Fontaine vitamínový krém - regeneruje, hydratuje a dlouhodobě chrání pleť před vlivem škodlivých látek

    http://www.kosmetikamodernizeny.cz...

    či

    Ayurvédský krém Ad Fontes - je vhodný pro mastnou pleť a kromě látek z kozího mléka obsahuje přírodní bio olej z ayurvédských rostlin; zjemňuje, regeneruje a vyživuje zralou pleť

    http://www.kosmetikamodernizeny.cz...


    Rovněž jste zmínila, že máte pigmentové skvrny. Na ty mohu doporučit depigmentační krém z české kosmetiky For Life -

    http://www.kosmetikamodernizeny.cz...

    vhodný je ve spojení s depigmentačním sérem -

    http://www.kosmetikamodernizeny.cz...


    Přeji Vám šťastnou ruku při volbě vhodného krému pro Vás.

    S pozdravem

    Monika Hauznerová

    www.kosmetikamodernizeny.cz






    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • MONIKA

      8. ledna 2015 - MONIKA

      Děkuji za výčet krémů. Monika


    • www.kosmetikamodernizeny.cz

      8. ledna 2015 - www.kosmetikamodernizeny.cz

      Není zač. Z mé zkušenosti mohu říci, že existuje spousta kvalitních krémů pro zralou pleť, ale ne každý "sedne" všem a je třeba trochu zkoušet, který typ krému a která značka Vám bude vyhovovat nejlépe. Věřím, že brzy najdete ten nejvhodnější pro Vás.

      S pozdravem

      Monika Hauznerová


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.