Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na vrásky a stárnoucí pleť
- Denní krém používám již dva roky a jsem s ním nadmíru spokojená. Kupuji ho opakovaně a jiný už nehledám. Je to to nejlepší, co jsem pro svoji zralou pleť objevila. Pleť je po něm vyhlazená, šťavnatá a vypnutá. Zmizely drobné vrásky a pleť je po dlouhodobém používání ve výborné kondici.
Žádná.
- Nevím
Uvitala bych mastnejsi konzistenci
Kvalitni krem
- letité zkušenosti
příjemný výživný, ale ne mastný krém
- Přírodní složení
- Neucpává póry
- Vydatný na použití
- Vyhlazená pleť
- Zjemňuje vrásky
- Trošku vyšší cena, ale odpovídající kvalitě
Liftingový noční krém od švýcarského výrobce má přírodní složení, neobsahuje žádné chemické přísady. Balení má krásný design. Krém je vydatný a má hutnější krémovou texturu, krásně voní po citrusech. Na nanášení postačí menší množství krému, které je třeba dobře rozetřít a pak vytváří na pokožce ochranný film po celou noc, ale přitom nezanáší póry. Při pravidelné aplikaci každý večer je pokožka obličeje i krku jemnější a vyhlazenější, a rozjasněná. Doporučuji vyzkoušet pro všechny, kdo chtějí inovativní pečující přírodní krém s liftingovým efektem.
- Přírodní složení
- Bylinková vůně
- Pocit vyživené pleti
- mastnější
Po 3 týdnech používání nočního krému Weleda s modrým hořcem a protěží alpskou jsem nezaznamenala liftingové účinky na pleť. Zjemnění vrásek je nepatrné. Co oceňuji, je úžasná bylinková vůně, pocit vyživené pleti ráno a přírodní složení krému. Někomu může vadit mastnější pocit po nanesení na pokožku.
- Hydratace
- Příjemná vůně
- Vypnutá pleť
Noční krém jsem využila na dovolené u moře. Slunce a slaná voda vždy dala mé pleti zabrat po nanesení krému jsem cítila jemnost pleti. Každé ráno jsem vstávala s hydratovanou pokožkou.Nevznikly mi ani sluneční vrásky, za což jsem moc vděčná. Jsem ráda že má pleť, dostala skvělou péči
- Je to nejlepší kosmetika co jsem kdy měla . Objednávám už rok a výsledky jsou viditelné. Super
- rychle se vstřebává
- příjemná textura
- obsahuje velké množství přírodních látek
- výrazný úbytek vrásek
- trochu vyšší cena
Při pravidelném používání nočního krému proti vráskám Weleda v BIO se vrásky v oblasti obličeje staly méně viditelnými. Pleť pevnější a zároveň na dotek jemná. Vůně velice specifická, příjemná. Určitě si zakoupím i denní krém. Vřele doporučuji všem ženám .
- jemná textura
- zpevnění pleti
- vyhlazení vrásek i hlubších
- jemnost pleti
- pronikavá vůně
- pevná celodenní maska na obličeji
Recenze na krém: Krém, který opravdu zpevní pleť, lehce se roztírá a zaručí, že zůstane po aplikaci na obličeji celý den. Jemné vrásky prakticky zmizely, hlubší se vyhladily a působily menším dojmem. Velice lehce se roztírá, je jemný, naopak po jeho aplikaci máte pocit, že vám na tváři vytvořil ochranný štít. Vzhledem k ceně, mi přijde krém jako velmi luxusní za málo peněz. Jediný zápor jsem shledala ve vůni, která, a jde pouze o můj subjektivní názor, není nepříjemná, ale vzhledem k tomu, že krém nosíte celý den, příliš aromatická.
S tímto produktem jsem velmi spokojena
- UW filtr
2v1, výživný krém s filtrem
Tento noční krém miluji. Jeho konzistence, snadná aplikace a výsledek. Pleť je ráno krásně vyžive á a hebká. Při pravidelném používání se viditelně drobné i větší vrásky zmenšují
- příjemný na pleti
- přišlo i se špachtličkou
- Hydratuje pleť
Toto je moje druhé balení viditelné výsledky moje suchá a starší pleť je velmi spokojená
- vůně, účinky
- účinky
- přírodní složení
- žádné
Krém se dobře vstřebává a nezanechává mastný pocit. Krém byl pletí dobře snášen, takže je vhodný i pro ženy, které mají citlivou pleť jako já. Vůně je moc příjemná a lze z ní poznat, že krém obsahuje rostlinné výtažky. Ráno byla pleť více vypnutá a zdálo se mi, že mimické vrásky jsou méně viditelné. V používání krému budu pokračovat.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »