Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na vrásky a stárnoucí pleť

• vůně, účinky
  • účinky
  • přírodní složení
  • žádné

Krém se dobře vstřebává a nezanechává mastný pocit. Krém byl pletí dobře snášen, takže je vhodný i pro ženy, které mají citlivou pleť jako já. Vůně je moc příjemná a lze z ní poznat, že krém obsahuje rostlinné výtažky. Ráno byla pleť více vypnutá a zdálo se mi, že mimické vrásky jsou méně viditelné. V používání krému budu pokračovat.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• přírodní kosmetika
  • účinné látky v krému
  • trochu vyšší cena

Líbí se mi, že má krém přírodní složení a obsahuje horské bylinky. Příjemně voní, dobře se vstřebává a po aplikaci mám pocit dobře hydratované a jemné pleti. Účinek na vrásky zatím nemohu posoudit. Plánuji si koupit ještě sérum a noční krém ze stejné řady.

Ziaja Jasmín 50+ jasmínový noční krém proti vráskám spf6 50 ml

• příjemná vůně
  • dobře se vstřebává
  • příjemná konzistence
  • nic

Produkty Weleda používám již dlouhou dobu a tento krém je pro mne novinkou, ale osvědčil se mi. Má příjemnou konzistenci, dobře se roztírá a vstřebává. Pleť mám více hydratovanou, pevnější a vrásky jsou méně viditelnější. Budu ho ráda používat i nadále.

WELEDA Liftingový noční krém Modrý hořec a Protěž alpská 40 ml

WELEDA Liftingový noční krém Modrý hořec a Protěž alpská 40 ml

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Vůně
  • Vstřebatelnost
  • Nic

Liftingový noční krém od WELEDY mě mile překvapil. trochu jsem se obávala té svěží vůně, ale vůně je to příjemná. Jemná. Krém je obecně jedmný a dobře vstřebatelný. Pokožka je po pár dnech viditelně napnutá. A hlavně vyživen. Rozhodně doporučuji. Za mě super věc

Astrid collagen Pro Noční krém proti vráskám 50 ml

Medi Peel Bor-Tox Anti-aging luxusní peptidový krém 50 ml

Ověřený zákazník Korejská krása Ověřený zákazník

Zakoupeno v Korejská krása

Doporučuje produkt
  • Lehce se nanáší, pleť je svěží

Doporučuje produkt
  • příjemný krém pro citlivou pleť

• Šťavnatá pleť
  • Hebká pleť
  • Zkraje intenzivní vůně
  • chybí SPF

Velmi příjemný denní krém, který je plný přírodních ingrediencí. Lehce se roztírá a úplně cítíte, jak vaši pleť hydratuje. Pleť je hebká a šťavnatá po celý den.Navíc zpevňuje a redukuje jemné vrásky. Voní po květinách a zkraje je vůně celkem intenzivní.

Doporučuje produkt
  • pleť po něm není mastná, krásně se vstřebává, pleť sjednotí i vrásky jsou menší, je zajímavý svou konzistencí, kdy můžete použít jen gel nebo krém, mám smíšenou a občas zarudlou pleť a tento krém je vynikající, objednala jsem už vícekrát

• Vůně
  • Příjemný pocit po aplikaci
  • Rychlé vstřebávání do pokožky
  • Zjemnění vrásek
  • Jemnější pleť
  • Nemastí pleť
  • Obal
  • Řídká konzistence

Tento velice kvalidní krém je ukryt v hezkém obalu, který se lehce otevírá. Kérm je příjemné vůně. Při aplikaci jsem ocenila to, že na noční krém není tak hutný, jako je u nočních krémů obvyklé. Skvěle se roztíral po obličeji a po nanesení se netvořil mastný film, jak je také často obvyklé. Používala jsem ho na večerní masáž obličeje. Po na nesení jsem se cítila příjemně. Asi po týdnu jsem viděla první výsledky. Pleť byla pevnější a vrásky opravdu jemnější. Doporučuji k vyzkoušení.

Nivea Anti-Wrinkle+Contouring noční krém 65+ 50 ml

Nivea Anti-Wrinkle+Contouring noční krém 65+ 50 ml

Ověřený zákazník Teta drogerie eshop Vlasta

Přidáno: 17. října 2024

Zakoupeno v Teta drogerie eshop

Doporučuje produkt
  • Noční krém je výborný,doporučuji.

Noční krém 65+ Nivea je vynikající, mohu doporučit i pro citlivou pleť.

• konzistence
  • složení
  • velikost balení
  • účinek
  • vůně
  • cena

Liftingový denní krém,je zcela bezkonkurenční.Z mého měsíčního aplikování musím říct že super.Pleť je jemnější,vrásky vyhlazenější ,prostě super.Jen musím podotknout,že mě jako migreničku zklamala vůně.Je hořká a to mně nedělá moc dobře.Jinak konzistence super ani tekutý ani hustý a nemastný a to je za mě prostě velké plus

• hydratace
  • zpevnění pleti
  • nemá

Líbí se mi balení, vyhovuje, krému je akorát. Krabička je vhodná i s sebou na cesty, jednoduše a hlavně rychle se otevírá a zavírá. Krém má skvělou konzistenci, dobře se na pokožku na nanáší a po namazání pleť nelepí, ani ten pocit nemám. Dobře se vsakuje, ale pokožka zůstává dobře hydratovaná. Po používání a bylo to několik týdnů jsem na sobě zpozorovala, že ty nejdrobnější vrásky zmizely a ty hlubší se trochu zmírnily. Krém skuečně funguje! Navíc báječně voní!... a obsahuje přírodní ingredience, to se mi na něm líbí též!

Anna Brandejs Ultimate Age Defying Noční omlazující krém 50 ml

Anna Brandejs Ultimate Age Defying Noční omlazující krém 50 ml

Ověřený zákazník ANNA BRANDEJS Markéta

Přidáno: 17. října 2024

Zakoupeno v ANNA BRANDEJS

Doporučuje produkt

příjemná textura, krásně se vstřebává

• hydratace
  • zpevnění

Noční liftingový Weleda Modrý hořec a Protěž alpská skutečně funguje! Vyhovuje mi balení, které je velké akorát, dobré i na cesty a dobře se s ním manipuluje.
Má velmi příjemnou konzistenci a vůni, dobře rozstírá na pleť, ta ale po nanesení není mastná. Po několika týdnech jsem viděla, že malé vrásky se zjemnily, pleť je hydratovanější, je znát, že krém má skvěle vyživující a zpevňující účinky. Navíc obsahuje přírodní ingredience, což je důležité pro zdraví!

• Skvěle se vstřebá
  • Hydratuje
  • Žádný

Krém se krásně vstřebá ihned po nanesení. Nemá moc výraznou vůní což mě osobně nevadilo. Pleť cca po 14 dnech je pevnější. Za mě krem doporučuji. Mě osobně i krém dost pokožku na obličeji zklidnil . Neměla sem žádné špatné reakce . Věřím, že pri delším používání budou výsledky viditelné.

L'Oréal Paris Men Expert Power Age Revitalizační 24h hydratační krém 50 ml

L'Oréal Paris Men Expert Power Age Revitalizační 24h hydratační krém 50 ml

Ověřený zákazník Alza.cz Radek Šidla

Přidáno: 16. října 2024

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt
  • Kvalitní produkt za low price

Dobrý poměr cena / kvalita

Jsem spokojená